Когато чуем името на Силвестър Сталоун веднага до свързваме с две

...
Когато чуем името на Силвестър Сталоун веднага до свързваме с две
Коментари Харесай

Защо Силвестър Сталоун не е фен на Крийд 3

Когато чуем името на  Силвестър Сталоун незабавно до свързваме с две функции. Първата е тази на Джон Рамбо, а втората - Роки Балбоа.
 Силвестър Сталоун, Ъруин Уинклър и нападките против продуцента поради правата над Роки
Защо Силвестър Сталоун се усеща ограбен

Актьорът не може да преживее, че няма права върху...

Това са функции, които самият Сталоун е построил и направил емблематични за киното. И в случай че артистът съумя да приключи пътя на Рамбо по този начин, както той желае, то не можем да кажем същото за Роки.

Още преди време Сталоун поде словесна война против продуцента Ъруин Уинклър, който съгласно него го е оставил без никакви права върху героя, който той самият е основал. Сега в изявление за The Hollywood Reporter артистът още веднъж показва недоволството си.

Силвестър Сталоун споделя, че няма по какъв начин да получи права върху Роки и франчайза, тъй като те са били от дълго време уредени и е бил измамен от хора, които е считал за близки. Допълва още, че по това време е бил разчувствуван от работата и не си е давал сметка, че тя в това време е и бизнес.

" Кой би предположил, че Роки ще просъществува още 45 години? Никога не съм използвал и една имитация, написана от някой различен, а иронията е, че не владея нищо от това. Докато хората, които не са създали безусловно нищо, го управляват. "
 Силвестър Сталоун, Drago, Долф Лундгрен и напрежението към spin-off филмът за Драго
Филмът на раздора сред Силвестър Сталоун и Долф Лундгрен

Какво се случва и какво знаем

Силвестър Сталоун прецизира, че сега е в положителни връзки с Долф Лундгрен, макар че сред двамата се появи леко напрежение през лятото поради оповестения spin-off за Драго. Двамата са изяснили всичко, а Сталоун твърди, че точно Уинкър и синът му са се пробвали да всеят този разкол.
 Creed III, Майкъл Б. Джордан, Джонатан Мейджърс и филмов откъс на кино лентата
Адонис Крийд се изправя против сенки от предишното без Роки Балбоа до себе си

Първи филмов откъс на Creed III

И се оказва, че той не е изключително огромен почитател на " Крийд 3 ", тъй като филмът е отишъл в напълно друга посока от тази, в която той би го повел. В посоката на Ървин Уинклър и Майкъл Б. Джордан. Макар и да им пожелава триумф, Сталоун твърди, че той е доста по-сантиментален. Като признава, че обича героите му да отнасят бой, само че не и да отиват в това тъмно пространство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР